Ceasurile Pixel Watch au probleme cu adezivul

Ceasurile Pixel Watch au probleme cu adezivul
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iun 2023

Pentru că adezivul folosit de Google nu este suficient de puternic, capacul de pe spatele ceasurilor din seria Pixel Watch se desprinde pur și simplu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O nouă problemă la hardware-ul produs de Google, de data aceasta la ceasuri, a fost identificată și raportată de utilizatori pe forumul oficial și pe platformele sociale.

Utilizatorii se plâng că pur și simplu capacul de pe spatele ceasului se desprinde și cade. Dincolo de neplăcerea provocată, căderea capacului compromite rezistența la apă a ceasurilor, ceea ce poate crea o altă serie de probleme.

Peste 80% dintre iPhone-uri folosesc iOS 16 CITEȘTE ȘI Peste 80% dintre iPhone-uri folosesc iOS 16

Plângerile utilizatorilor nu se opresc aici. Unii susțin că reprezentanții serviciului de suport de la Google le-au cerut inițial 300 de dolari pentru realizarea reparației.

Asta deși este, în mod evident, un defect de fabricație, iar ceasurile, fiind noi, se încadrează încă în garanție. Ulterior, reprezentanții Google au renunțat să mai ceară bani pentru reparații.

De vină pare să fie adezivul folosit. La momentul testării ceasurilor, iFixit scria că Google a apelat la un adeziv nou, nemaivăzut până atunci.

Google a recunoscut existența problemei și spune că sunt afectate un mic număr de ceasuri. Acesta este răspunsul standard pe care producătorii îl dau când se confruntă cu astfel de situații, încercând să minimalizeze impactul.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ceasu
pixel watch