Utilizatorii pot accesa contul de Gmail direct de pe Yahoo

Utilizatorii pot accesa contul de Gmail direct de pe Yahoo
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 12 dec 2015

Utlizatorii Yahoo pot accesa contul de Gmail direct din aplicația sau pagina web a Yahoo Mail, noua funcție fiind disponibilă pentru atât pentru PC, cât și pentru dispozitive mobile, potrivit unui anunț făcut ieri de companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Aplicația Yahoo care permite utilizatorilor să acceseze, fără să folosească o altă aplicație sau să deschidă o nouă pagină web, mai multe conturi de e-mail, găzduite de Hotmail, AOL, Yahoo și Outlook, a fost lansată încă din octombrie. Totuși, până acum conturile de Gmail nu erau vizate de acest serviciu.

“Utilizarea dispozitivelor mobile necesită un inbox mai rapid și mai inteligent. Ambele caracteristici se află la baza aplicației noastre“, a spus Jeff Bonforte, vicepreședinte la Yahoo, citat de MarketWatch.

Yahoo încearcă astfel să se apere de ofensiva seviciului de e-mail pus la dispoziție de Google, Gmail, care câștigă tot mai multă popularitate.  Numărul vizitatori unici ai Yahoo Mail este de circa 70 de milioane, în timp ce Gmail a ajuns la 135 de milioane de vizitatori, potrivit datelor comScore.

Reprezentanții Yahoo au declarat că noul serviciu a fost lansat ca urmare a cererilor clienților care au mai multe adrese de e-mail, dar nu vor să acceseze mai multe site-uri sau să rețină mai multe parole.

Surse din cadrul companiei au declarat luna aceasta că Yahoo ar putea vinde activitățile de bază, inclusiv Yahoo Mail.

viewscnt
Afla mai multe despre
gmail
yahoo
yahoo mail
e-mail
administrare conturi