Vermantia a obținut prima licență pentru jocurile de noroc virtuale din România

Vermantia a obținut prima licență pentru jocurile de noroc virtuale din România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 mai 2016

Compania elenă Vermantia este primul furnizor de jocuri virtuale de noroc care a obținut o licență de funcționare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a anunțat miercuri compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Suntem încântați că am devenit prima companie care obține licență pentru jocurile virtuale de noroc în România. Avem deja parteneriate puternice cu unii dintre cei mai renumiți operatori de pariuri și, alături de SuperBet și Get’s Bet, vom lansa în curând platforme premium pentru jocurile de noroc virtuale“, a spus, într-un comunicat, Carlos Silva, director regional de vânzări al Vermantia.

Fondată în 2007 de analistul financiar grec Filippos Antonopoulos, Vermantia furnizează conținut premium pentru operatorii de loterii, jocuri de noroc și pariuri în 31 de țări. Portofoliul companiei include atât jocuri sportive virtuale, cât și loterii cu câștiguri instante și jocuri de noroc tradiționale.

În România, jocurile virtuale marca Vermantia sunt distribuite în prezent prin rețelele operatorilor de pariuri SuperBet și Get’s Bet, cu care elenii au încheiat recent acorduri de colaborare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vermantia
jocuri noroc virtuale
licenta
onjn
pariuri