VIDEO Browser-ul Opera dedică o secțiune specială pentru TikTok

VIDEO Browser-ul Opera dedică o secțiune specială pentru TikTok
scris 28 nov 2022

TikTok poate fi acum accesat în browser-ul Opera din bara laterală, ceea ce permite navigarea rețelei sociale în timp ce în tab-uri sunt active alte site-uri web.

Versiunea de web a browser-ului Opera adaugă suport pentru TikTok, care, la fel ca alte aplicații sociale, poate fi accesat din bara laterală a browser-ului, în locul deschiderii într-un tab obișnuit.

Pentru accesarea TikTok în acest fel, utilizatorul trebuie să deschidă secțiunea Messenger din bara laterală a browser-ului și să-și adauge acolo contul de TikTok.

Meniul Start din Windows 11 va recomanda site-uri web CITEȘTE ȘI Meniul Start din Windows 11 va recomanda site-uri web

Navigarea prin intermediul barei laterale permite accesarea rapidă a rețelei sociale, fără a deschide pentru asta un tab separat și fără a părăsi site-ul activ în browser.

Secțiunea dedicată din bara laterală se numește Messenger pentru că, inițial, a fost gândită pentru a oferi această funcționalitate aplicațiilor de chat precum WhatsApp. Din această secțiune mai pot fi accesat platforme sociale precum Instagram și Twitter.

Opera este primul și, deocamdată, singurul browser web care dedică o secțiune în bara laterală pentru TikTok, despre care spune că va fi apreciată de tineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
browser
opera
tiktok