Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România

Platforma online bulgară pentru telefoane second-hand Swipe.bg vine în România
scris 27 nov 2022

Platforma online bulgară pentru cumpărarea și vânzarea de telefoane mobile second-hand Swipe.bg intenționează să se extindă pe piețele din România și Grecia, a anunțat fondatorul și CEO-ul Mihail Dimitrov.

Recent, startup-ul a strâns 500.000 de euro într-o rundă de finanțare, conform SeeNews.

La mijlocul anului viitor, compania va începe o expansiune treptată în afara Bulgariei, cu scopul de a replica modelul său partener cu ateliere de reparații și retaileri online și offline.

Italienii de la Prysmian își transformă angajații în acționari, inclusiv în România CITEȘTE ȘI Italienii de la Prysmian își transformă angajații în acționari, inclusiv în România

Totuși, obiectivul principal al Swipe.bg rămâne să se impună pe piața bulgară. Compania intenționează să dezvolte o rețea de parteneri în Bulgaria, inclusiv retaileri, magazine online, centre de reparații și telecomunicații.

Firma vizează o cifră de afaceri de 20 de milioane de leva (10,2 milioane de euro) până la sfârșitul anului 2024.

GALERIE FOTO Poșta Română a redeschis un sediu monument istoric CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Poșta Română a redeschis un sediu monument istoric

Încasările din recenta rundă de finanțare vor fi utilizate pentru acumularea de capital de lucru și dezvoltarea echipelor de vânzări, precum și a echipelor de marketing și de servicii pentru clienți. O parte din sumă va fi investită în marketingul și promovarea Swipe.bg ca principal canal de vânzări al companiei.

Runda de finanțare a atras fonduri de capital de risc Vitosha Venture Partners și New Vision 3. Au participat și CEO Angels Club și angels investors.

viewscnt
Afla mai multe despre
telefoane
second-hand