VIDEO Cârpa Apple, din nou la vânzare după epuizare

VIDEO Cârpa Apple, din nou la vânzare după epuizare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 ian 2022

La aproape trei luni distanță de ziua în care a fost lansată și s-a epuizat stocul, cârpa Apple de șters produsele companiei revine pe stoc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În octombrie anul trecut, Apple lansa un nou produs, numit Polishing Cloth - o simplă cârpă, dar placată cu logoul Apple și un preț exagerat, de 19 dolari.

În ciuda valului de glume care a urmat, atât pe seama produsului în sine, cât și a prețului cerut de Apple, stocul s-a epuizat din prima zi și, de atunci, acesta nu a mai fost disponibil.

Samsung trebuia să prezinte un nou chipset pe 11 ianuarie, însă evenimentul nu a mai avut loc CITEȘTE ȘI Samsung trebuia să prezinte un nou chipset pe 11 ianuarie, însă evenimentul nu a mai avut loc

La trei luni distanță, cârpa Apple este, din nou, disponibilă în magazinul online al companiei, pentru prima oară de când stocul a fost epuizat imediat după lansarea oficială.

Mai mult, inclusiv timpul estimat pentru livrare a scăzut. Dacă în momentul lansării livrarea era estimată la aproximativ o lună, acum este vorba de câteva zile.

Apple recomandă Polishing Cloth, care este construită dintr-un material non abraziv, pentru toate ecranele folosite de produsele companiei, inclusiv pentru pretențiosul monitor Pro Display XDR.

Cauzele pentru care cârpa Apple nu a fost disponibilă vreme de trei luni rămân, însă, necunoscute.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
carpa