FOTO Cel mai nou accesoriu Apple este o cârpă

FOTO Cel mai nou accesoriu Apple este o cârpă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 oct 2021

Alături de laptopuri, căști și servicii noi, Apple a lansat, în cadrul celui mai recent eveniment, cârpa oficială de șters gadgeturile companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Fără să fie prezentată cu surle și trâmbițe, noua cârpă oficială Apple nu vine cu vreun concept revoluționar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei și este construit din materiale non abrazive nespecificate.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Cârpa va fi vândută separat și va costa 19 dolari.

Dincolo de logo, nu este clar în ce fel diferă cârpa Apple de orice altă cârpă din microfibre, pentru a justifica prețul.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Este probabil prima cârpă creată vreodată care este însoțită de o lungă listă de produse compatibile. Apple listează, pe site-ul oficial, o mulțime de iPhone-uri, iPad-uri și alte produse ale companiei cu care noua sa cârpă este compatibilă.

Apple mai are o cârpă în portofoliu, însă aceea este inclusă în prețul de 6.000 de dolari al monitorului Pro Display XDR.

FOTO Cel mai nou accesoriu Apple este o cârpă

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
cârpă