VIDEO Chinezii de la Honor lansează cel mai subțire smartphone pliabil

VIDEO Chinezii de la Honor lansează cel mai subțire smartphone pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 iul 2023

Honor a prezentat Magic V2, pe care-l promovează drept cel mai subțire smartphone pliabil, fiind și mai ușor decât unele smartphone-uri obișnuite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o grosime de doar 9.9 mm când este pliat și cântărind 231 de grame, Magic V2 este cel mai aproape de ceea ce-și doresc oamenii de la această categorie de gadgeturi dintre toate smartphone-urile pliabile lansate până acum.

Acesta nu doar că este mai subțire decât orice alt smartphone pliabil, dar ajunge să cântărească mai puțin decât smartphone-uri obișnuite, precum iPhone 14 Pro Max.

Talibanii își exprimă susținerea pentru Twitter CITEȘTE ȘI Talibanii își exprimă susținerea pentru Twitter

Și balamaua responsabilă pentru plierea telefonului reprezintă un pas important înainte pentru industrie. Construită dintr-un aliaj de titan printată 3D, balamaua este de tip unibody, acoperind uniform elementele de legătură și făcând dispozitivul să nu mai arate ca un experiment ingineresc.

Dincolo de preț, grosimea, greutatea și balamalele precare, care generează diverse probleme, sunt elementele care țin încă cei mai mulți utilizatori departe de această categorie de smartphone-uri.

Ecranul principal are 7,92 inch, în vreme ce ecranul care poate fi folosit în mod pliabil are 6,43 inch. Ambele sunt de tip OLED și au 120Hz rată de împrospătare.

La baza dispozitivului stă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, cu 12/16GB RAM și 256/512 GB sau 1TB spațiu de stocare.

Din sistemul foto fac parte trei camere - camera principală de 50MP, o cameră ultrawide de 50MP și o cameră tele de 20MP cu 2,5X zoom optic și stabilizare optică.

Deocamdată, Magic V2 este disponibil doar în China, unde costă începând de 1.254 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
honor
magic v2
smartphone pliabil