Threads va oferi o funcție de editare și altele îmbunătățiri în curând

Threads va oferi o funcție de editare și altele îmbunătățiri în curând
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2023

Noua senzație din social media, Threads, se va grăbi să lanseze funcțiile care lipsesc din momentul lansării, iar printre acestea se va regăsi opțiunea editării postărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Utilizatorii Threads vor avea la dispoziție o funcție de editare, pe care o vor putea folosi pentru a face eventuale corecturi, spune chiar șeful platformei, Adam Mosseri.

Într-o postare pe noua rețea socială, acesta spune că, deși echipa actuală a fost până acum ocupată mai mult să țină platforma funcțională sub presiunea numărului mare de utilizatori, pe lista de priorități se află mai multe îmbunătățiri.

Threads va avea etichete pentru verificarea faptelor și a presei de stat CITEȘTE ȘI Threads va avea etichete pentru verificarea faptelor și a presei de stat

În fruntea acesteia se află funcția de editare, ceea ce pare a reprezenta o altă trimitere subtilă la Twitter. Dacă Threads va oferi în curând o astfel de opțiune, asta intră în contradicție cu greutatea cu care Twitter a adăugat funcția de editare, care, oricum, este disponibilă doar celor care plătesc abonament.

Mosseri amintește și de alte funcții la care se va lucra în viitorul apropiat, precum căutarea pentru conținut (în prezent pot fi căutate doar conturi) și un flux cu postări de la persoanele urmărite (fluxul actual este un hibrid, compus atât din postări ale persoanelor urmărite, cât și din conținut din afara bulei).

Threads este cea mai nouă rețea socială lansată de Meta ca un rival pentru Twitter (sau ca un obuz între rivalii Mark Zuckerberg și Elon Musk). După doar cinci zile, aceasta număra deja peste 100 de milioane de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta threads
adam mosseri
editare