FOTO Apple lansează AirPods Pro

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 oct 2019

Noile căști wireless intraauriculare lansate de Apple se laudă cu un eficient sistem de reducere a zgomotului ce poate fi dezactivat la nevoie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

AirPods Pro, pe care Apple le promovează și vinde ca un produs premium, folosesc microfoane care detectează zgomotul extern, care este apoi estompat de cască. Apple spune că acest sistem se autoajustează în funcție de sunetele detectate de până la 200 de ori pe secundă.

Imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO

Este același sistem implementat de Apple și în recent lansatele Beats Solo Pro, doar că a fost miniaturizat și adaptat la AirPods Pro.

Noile căști permit dezactivarea manuală a sistemului de reducere a zgomotului, pentru cazurile în care utilizatorul vrea sau are nevoie să audă ce se întâmplă jurul său.

Firefox este cel mai sigur browser CITEȘTE ȘI Firefox este cel mai sigur browser

Apple promite și o calitate excelentă a sunetului, vorbind despre o facilitate numită “Adaptive EQ” - un egalizator care se adaptează automat în funcție de muzică.

În pachet sunt incluse trei membrane flexibile de trei dimensiuni diferite, dintre care utilizatorul poate alege versiunea care i se potrivește cel mai bine în ureche.

AirPods Pro au o autonomie de 4,5 ore, conform producătorului și pot fi încărcate wireless. Autonomia variază în funcție de timpul în care este activ sistemul de reducere a zgomotului, care este un important consumator de energie.

Carcasa căștilor înmagazinează energie pentru alte 24 de ore de funcționare.

Nu lipsesc suportul pentru comenzi vocale cu ajutorul Siri, rezistența la apă și transpirație, precum și un sistem de îmbunătățire a calității sunetului apelurilor în situațiile în care bate vântul.

Noile AirPods Pro costă 249 dolari

 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods
casti
wireless