VIDEO Google și-a prezentat primul smartwatch

VIDEO Google și-a prezentat primul smartwatch
scris 12 mai 2022

În prima zi a evenimentului Google I/O 2022, gigantul american și-a prezentat, în sfârșit, primul smartwatch, pe care-l numește Pixel Watch.

Cel mai prost păstrat secret de anul acesta din zona tehnologiei, cum este numit de mulți analiști, nu reușește să surprindă, ci mai degrabă confirmă informațiile vehiculate în ultimele luni.

Pixel Watch are un cadran circular, subțire, care reușește să arate suficient de elegant și sportiv în același timp. Cheița (sau coroana digitală) are funcții tactile și va folosită pentru navigarea în cadrul interfeței și a aplicațiilor.

Apple renunță la iPod CITEȘTE ȘI Apple renunță la iPod

La bază va sta ceea ce Google numește o versiune îmbunătățită de Wear OS 3, cu o interfață modificată și „notificări smart”. Va exista și o versiune cu conexiune de date.

Vor fi preinstalate o serie de aplicații Google, precum Maps, Assistant, Wallet și Home, cărora li se adaugă integrările Fitbit care aduc funcții deja clasice de sănătate pentru ceasuri, printre care măsurarea pulsului și monitorizarea somnului.

Lansarea pe piață va avea loc cândva în toamnă. Pixel Watch va putea fi conectat la smartphone-urile cu Android 8 sau mai nou și va necesita un cont Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartwatch