VIDEO Huawei a prezentat smartphone-ul pliabil Pocket S

VIDEO Huawei a prezentat smartphone-ul pliabil Pocket S
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 nov 2022

Cel mai nou smartphone Huawei este un pliabil care face compromisuri tehnice pentru a obține un preț de vânzare mai mic decât Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Huawei a anunțat al doilea smartphone pliabil al companiei, numit Pocket S. Acesta păstrează, în mare, designul lui P50 Pocket, cu tot cu ecranul extern circular.

Pocket S are un ecran principal de 6,9 inch, cu 2790 x 1188 pixeli rezoluție și 120Hz rată de împrospătare. Ecranul extern are 1,04 inch și poate fi folosit ca un viewfinder pentru camera foto și pentru notificări, printre altele.

WhatsApp lansează Communities CITEȘTE ȘI WhatsApp lansează Communities

Sistemul foto are acum doar două camere - o cameră principală de 40MP și o cameră ultra-wide de 13MP. Față de modelul de anul trecut a fost sacrificată a treia cameră de 32MP.

Un alt compromis este folosirea chipset-ului Snapdragon 778G, mai slab decât Snapdragon 888, care era folosit pe P50 Pocket.

Pocket S va intra pe piață în China pe 10 noiembrie și va avea un preț de pornire de aproximativ 818 dolari. Spre comparație, Samsung vinde Galaxy Z Flip 4 cu 1.025 de dolari în China.

Dacă și când va fi lansat în restul lumii, Pocket S va suferi de aceleași limitări cauzate de embargoul impus de Statele Unite - lipsa suportului 5G și accesul la Play Store și aplicațiile Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
pocket s