Connections intră în acționariatul 10 Plus

Connections intră în acționariatul 10 Plus

Bogdan Florea, fondator și CEO Connections Consult SA

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2022

Connections Consult, listat pe piața AERO a BVB și jucător pe piața de transformare digitală din România, a cumpărat un pachet de 25% din acțiunile companiei de edtech 10 Plus Future Education.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania, specializată în cursuri online pentru adulți și copii, cursuri de limbi străine, matematică, limba romană etc., este prima achiziție din acest an a Connections Consult SA, după ce anul trecut a cumpărat integral Brusch Services

ANRE a finalizat controlul la furnizorul de energie Tinmar Energy, care vrea să renunțe la o parte dintre clienți. Amenzi aplicate CITEȘTE ȘI ANRE a finalizat controlul la furnizorul de energie Tinmar Energy, care vrea să renunțe la o parte dintre clienți. Amenzi aplicate

„Motivul pentru care am decis să facem această tranzacție este explozia serviciilor de tip edtech, respectiv digitalizarea educației folosind cele mai noi tehnologii – realitatea virtuală, realitatea augmentată, inteligența artificială. Estimăm că achiziția platformei www.10plus.ro va aduce un randament de cel puțin 30-40% anual, în următorii 5 ani, fie din exploatare, fie din cooptarea unui nou partener.

Preluarea acțiunilor a fost realizată printr-o tranzacție care prespune doar investiția realizată de Connections în dezvoltarea tehnologică a platformei digitale de livrare de cursuri online și în servicii de marketing online pentru atragerea de clienți”, declară Bogdan Florea, fondator și CEO Connections Consult SA.

Connections Consult își propune să contribuie, alături de Victor Militaru, fondator, și Anca Florea, managing partner, la dezvoltarea companiei în plan digital.

10Plus a fost lansat în 2012.

Fondatorul companiei, Victor Militaru, împreună cu Imelda Bădescu, profesor cu experiență de 14 ani, au ales un model de business puțin cunoscut pieței din România în acea perioadă - cursuri online care să vină în completarea sistemului de educație tradițional. 

Listată în vara anului trecut pe piața AeRO de la BVB, compania de IT Connections Consult a realizat în primele 6 luni ale anului o cifră de afaceri netă de 24,77 milioane lei, cu 21,72% mai mare decât cea de 20,35 milioane lei din perioada similară a anului trecut, dar câștigul net a scăzut sub pragul de 1 milion de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
connections consult
edtech 10 plus