VIDEO Nintendo a prezentat o nouă versiune a consolei Switch

VIDEO Nintendo a prezentat o nouă versiune a consolei Switch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iul 2021

Din toamnă, compania japoneză Nintendo va vinde o nouă consolă Switch, care va aduce un număr limitat de îmbunătățiri față de versiunea actuală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consola Switch s-a bucurat de un mare succes, din 2017, când a fost lansată. Drept urmare, Nintendo a decis că nu are nevoie de schimbări fundamentale, iar noua versiune aduce îmbunătățiri doar în ceea ce privește ecranul, sunetul și stocarea.

Viitoarea versiune va avea un ecran OLED de 7 inch, cu rezoluție 720p. Aceasta va reda imagine 1080p doar atunci când va fi conectată la un televizor.

FOTO Samsung anunță un nou smartphone accesibil CITEȘTE ȘI FOTO Samsung anunță un nou smartphone accesibil

Spațiul de stocare se va dubla, de la 32GB, la 64GB, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor avea loc de mai multe jocuri instalate simultan.

Nintendo spune că a fost îmbunătățit și sunetul consolei, care va benefica de un nou dock, ce include un port ethernet.

În schimb, nu există nicio altă schimbare internă, viitoarea consolă folosind aceeași memorie și același chipset. Producătorul promite o autonomie de până la 9 ore, la fel ca modelul actual.

Noua versiune de Switch, care s-a vândut până acum în aproape 85 de milioane de exemplare, va fi disponibilă din 8 octombrie, pentru 350 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
nintendo
consola
jocuri
switch