VIDEO Qualcomm își lansează propriul smartphone

VIDEO Qualcomm își lansează propriul smartphone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iul 2021

Qualcomm, cel mai mare producător de chipset-uri pentru dispozitive mobile, va vinde un smartphone sub brand propriu construit de Asus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Qualcomm a anunțat că va vinde un smartphone propriu, ce va fi disponibil doar celor înscriși în comunitatea Snapdragon Insider. Și, chiar dacă nu se diferențiază în mod special de alte flagship-uri, compania americană cere nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de dolari pe acest smartphone.

Device-ul va avea un ecran OLED de 6,78 inch (produs de Samsung), cu o rată de refresh de 144Hz. Pe spatele acestuia va exista un senzor de amprente.

Mai multe state americane dau Google în judecată CITEȘTE ȘI Mai multe state americane dau Google în judecată

La interior vor fi chipset-ul Snapdragon 888, 16GB RAM și un spațiu de stocare de 512GB. Alături de acestea există o modestă baterie de 4.000 mAh.

Sistemul foto este compus din trei camere. În centru este camera de 64MP cu un senzor Sony IMX686, încadrată de o cameră ultra-wide de 12MP și o cameră tele de 8MP cu 3X zoom optic.

Nu lipsește suportul 5G, inclusiv pentru mmWave, cea mai rapidă versiune. Telefonul va fi livrat împreună cu o pereche de căști și un încărcător de 65W.

Smartphone-ul Qualcomm va fi disponibil din luna august.

viewscnt
Afla mai multe despre
qualcomm
smartphone