TikTok a lansat o funcție de recrutare

TikTok a lansat o funcție de recrutare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iul 2021

Platforma socială chineză a lansat o funcție de recrutare, cu disponibilitate limitată, deocamdată, prin care utilizatorii pot posta prezentări personale video pentru slujbele listate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok a demarat un program pilot de recrutare, care organizează așa-numitele CV-uri video postate de utilizatori sub un tag, numit, #TikTokResumes, unde companiile care fac angajări pot intra, viziona prezentările și, eventual, lua legătura cu posibilii candidați.

Tranzacție: Skylotec cumpără afacerea din România a Climbing Technology, cel mai mare producător de carabiniere pentru alpinism din Europa CITEȘTE ȘI Tranzacție: Skylotec cumpără afacerea din România a Climbing Technology, cel mai mare producător de carabiniere pentru alpinism din Europa

La programul pilot, care este activ, deocamdată, doar în Statele Unite, participă peste 30 de branduri, printre care WWE, Shopify și Target.

Există și un site dedicat, unde utilizatorii pot vedea posturile disponibile și pot targeta cu o prezentare video anumite posturi. Job-urile disponibile pot fi filtrate după oraș, experiența necesară și brand.

Microsoft a emis un avertisment urgent de securitate: Faceți update la Windows imediat! CITEȘTE ȘI Microsoft a emis un avertisment urgent de securitate: Faceți update la Windows imediat!

Primul set de aplicații este acceptat până la 31 iulie, aceasta fiind data limită până la care candidații își pot depune CV-urile pentru posturile și companiile care participă la prima parte a programului pilot.

Nu există, deocamdată, informații legate de extinderea în afara Statelor Unite a serviciului de recrutare al TikTok.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
recrutare
angajari
video