Vodafone România introduce în ofertă BlackBerry KEY2. La ce preț este comercializat

Vodafone România introduce în ofertă BlackBerry KEY2. La ce preț este comercializat
scris 31 iul 2018

Noul smartphone BlackBerry KEY2 este disponibil pentru clienții Vodafone România începând de la 39 de euro cu abonamentul Red 39, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 649 de euro.

BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera. Sistemul de 12MP oferă o îmbunătățire în ceea ce privește reglarea automată a balansului de alb, auto focus mai rapid și o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce privește designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5 inch, oferind o experiență unică utilizatorului.

Avertisment Orange: Au fost lansate către clienți mesaje care nu sunt ale noastre. Sfaturile companiei pentru a nu fie divulgate date CITEȘTE ȘI Avertisment Orange: Au fost lansate către clienți mesaje care nu sunt ale noastre. Sfaturile companiei pentru a nu fie divulgate date

Smartphone-ul are Android 8.1 Oreo și o baterie inteligentă de 3500 mAh care învață comportamentul utilizatorului de încărcare și oferă recomandări privind alimentarea. În ceea ce privește aspectul hardware, noul Blackberry are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM și 64GB capacitate de stocare.

Terminalul are mai multe specificații de securitate de ultimă generație, cum ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
blackberry key2