Dropbox oferă 1 TB spațiu de stocare suplimentar gratuit pentru unele din planurile disponibile

Dropbox oferă 1 TB spațiu de stocare suplimentar gratuit pentru unele din planurile disponibile
scris 31 iul 2018

Dropbox a decis să dubleze spațiul de stocare pentru planul Professional și să adauge un 1 TB în plus celui Standard.

Unul dintre cele mai populare servicii de cloud, cel puțin în zona de consumer, Dropbox, a decis să suplimenteze în mod gratuit cu câte un 1 TB două dintre cele patru abonamente disponibile.

Astfel, spațiul oferit de planul Profesional este dublat, ajungând acum la 2 TB, de la 1 TB, în vreme ce planul Standard oferă acum 3 TB de la 2 TB.

Professional este planul de top oferit utilizatorilor individuali, iar Standard este cel mai ieftin plan de business.

WhatsApp poate, în sfârșit, să realizeze conferințe video CITEȘTE ȘI WhatsApp poate, în sfârșit, să realizeze conferințe video

Reprezentanții Dropbox spun că suplimentarea spațiului de stocare este dictată de creșterea dimensiunii fișierelor stocate, precum înregistrările video 4K sau prezentările interactive.

Suplimentarea spațiului este deja activă pentru abonații noi, în vreme ce abonații existenți vor primi spațiul suplimentat pe parcursul următoarelor două săptămâni.

Dropbox oferă patru planuri tarifare, două pentru utilizatorii finali și două pentru companii. Plus și Professional sunt cele două planuri disponibile pentru utilizatori și costă 8,25 euro respectiv 16,58 euro pe lună.

Pentru business, cele două abonamente disponibile sunt Standard, care costă 10 euro pe lună pentru fiecare utilizator și Advanced, care costă 15 euro pe lună pentru fiecare utilizatori. Cel din urmă oferă spațiu de stocare nelimitat.

viewscnt
Afla mai multe despre
dropbox
stocare
cloude