VTEX, furnizor global de soluții ecommerce în cloud, vizează extinderea în România și numește un nou manager, fost la Otter Distribution și Coty Cosmetics

VTEX, furnizor global de soluții ecommerce în cloud, vizează extinderea în România și numește un nou manager, fost la Otter Distribution și Coty Cosmetics
scris 9 oct 2019

VTEX, furnizor global de soluții eCommerce în cloud pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, îl numește pe Cristi Movilă în funcția de Country Manager.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Compania arată că România este o regiune tot mai importantă în ecosistemul VTEX, strategia pe piața locală vizând creșterea echipei, extinderea prezenței și susținerea clienților, furnizând mai multe resurse, informații și know-how. 

Instagram pentru iPhone are “Dark Mode” CITEȘTE ȘI Instagram pentru iPhone are “Dark Mode”

România este primul centru VTEX din regiune și parte importantă din strategia companiei de extindere în Europa Centrală și de Est. Pentru România, strategia VTEX vizează atingerea unui număr de 8 clienți până la finalul acestui an și dublarea începând de anul viitor.

Cristi Movilă și-a început cariera în comerțul electronic la 18 ani, când, în primul an de facultate, a lansat unul dintre primele magazine online de încălțăminte din România, pentru un brand local. Absolvent al Facultății de Informatică și al unui masterat în Inginerie Software, ambele în cadrul Universității București, a câștigat apoi experiență în Coty Cosmetics și, ulterior, în cadrul grupului Otter Distribution, unde s-a ocupat de strategia omnichannel, pentru toate brandurile din portofoliu, în România și în afara țării.

Fondată în 1999, ca o platformă de tip CRM în sistem SaaS, VTEX s-a transformat în furnizor de soluții ecommerce. 

În prezent, compania VTEX este prezentă în 6 țări din Europa: Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia și România. Compania estimează că, în 2022, 20% din veniturile totale  vor fi generate în Europa.

La nivel global, soluția VTEX este implementată în peste 3.000 de magazine online, din 25 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
vtex
ecommerce
cloud