Waze suportă Apple Music

Waze suportă Apple Music
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 mai 2022

Cu o foarte mare întârziere, Waze, produs deținut de Google, a adăugat suport pentru controlarea muzicii redate prin Apple Music, serviciul de streaming al unuia dintre marii rivali.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Waze, care este una dintre cele mai cunoscute și folosite aplicații de navigare auto, a adăugat Apple Music pe lista deja lungă de aplicații suportate.

Suportul pentru Apple Music înseamnă că muzica ascultată în cadrul serviciului Apple va putea fi controlată direct din Waze, în timp ce această aplicație este folosită pentru ghidare auto.

Google Maps aniversează 15 ani de Street View cu mai multe noutăți CITEȘTE ȘI Google Maps aniversează 15 ani de Street View cu mai multe noutăți

Vor exista în partea de sus a ecranului de navigare din Waze butoane pentru întreruperea și schimbarea melodiilor. În plus, tot direct din Waze, pot fi accesate și ascultate listele de melodii recomandate de Apple Music.

Suportul Waze pentru Apple Music este suficient de extins pentru ca, după pornirea muzicii, utilizatorul să nu mai aibă nevoie să treacă de la Waze la Apple Music pentru a controla muzica pe care o ascultă în timp ce conduce.

Suportul pentru serviciile muzicale din Waze a debutat în 2017, cu Spotify. Au urmat, apoi, diverse alte servicii, precum Pandora, TuneIn, Deezer, Amazon Music și YouTube Music.

În fine, a fost nevoie să treacă cinci ani pentru ca rivalul Apple Music, probabil în urma unei înțelegeri secrete între cei doi giganți, să beneficieze de suportul Waze, care este deținut de Google.

viewscnt
Afla mai multe despre
gogole
apple
waze
apple music