Waze va permite șoferilor să ceară ajutorul celorlalți utilizatori ai aplicației

Waze va permite șoferilor să ceară ajutorul celorlalți utilizatori ai aplicației
scris 17 aug 2017

Cea mai recentă versiune de Waze include una dintre cele mai utile facilități pe care aplicația deținută de Google le-a lansat în ultimii ani.

Populara aplicație de ghidare auto Waze va oferi în curând o funcție care se va putea dovedi deosebit de utilă în situații de urgență. Șoferii vor putea să apeleze, în caz de nevoie, la ajutorul celorlalți utilizatori ai aplicației.

Meniul de raportare a evenimentelor, cel pe care utilizatorii îl folosesc pentru a atrage atenția asupra anumitor evenimente de pe șosele, va include în curând o nouă opțiune numită “Roadside help”.

Această nouă funcție poate fi folosită de un șofer care întâmpină o problemă, tehnică sau de altă natură, pentru a cere ajutorul în cadrul comunității de utilizatori ai aplicației Waze.

Magazinele online au crescut de 4 ori volumele curierilor în ultimii 10 ani CITEȘTE ȘI Magazinele online au crescut de 4 ori volumele curierilor în ultimii 10 ani

Utilizatorii Waze aflați în zonă vor vedea o notificare în cadrul aplicației care le va atrage atenția că cineva are nevoie de ajutor.

Spre deosebire de ajutorul solicitat de pe marginea drumului, folosit uneori de hoți pentru a atrage în capcană șoferii dornici să dea o mână de ajutor, Waze poate oferi un nivel mai mare de încredere. Dar asta cu condiția ca cel care cere ajutorul să folosească un profil complet, cu date corecte, care să nu ridice semne de întrebare.

Noua facilitate va fi implementată treptat tuturor utilizatorilor Waze pe parcursul săptămânilor următoare.

Waze va permite șoferilor să ceară ajutorul celorlalți utilizatori ai aplicației

viewscnt
Afla mai multe despre
waze
auto