WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot crește într-un ritm accelerat cu sprijinul Telekom Romania. Înscrie-te și tu!

WeAccelerate, programul prin care start-up-urile pot crește într-un ritm accelerat cu sprijinul Telekom Romania. Înscrie-te și tu!
scris 26 iun 2018

Ai o pasiune pe care ai transformat-o în business? Ai un start-up și un produs care generează deja venituri și îți dorești să îți dezvolți afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipă entuziastă, dar  dificultățile legate de finanțare încetinesc evoluția proiectului?

Sprijin în valoare de câte 10.000 de euro pentru zece start-up-uri finaliste

Telekom Romania te ajută să îți îndeplinești toate aceste dorințe, prin programul WeAccelerate, menit să încurajeze digitalizarea antreprenoriatului românesc. Înscrie-ți start-up-ul în program și poti fi unul dintre cei 10 finaliști ai competiției, care vor beneficia de susținere a activității de antreprenoriat în valoare de 10.000 de euro constând în 6.000 de euro finanțare, șase luni de chirie subvenționată, mentorat, consultanță în domeniul promovării online precum și campanii de promovare în mediul online. WeAccelerate este prima inițiativă dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite să sărbătorească fiecare 100.000 de antreprenori “eliberați” cu portofoliul Freedom.

Șase luni de mentorat cu lideri în business

Ai șansa  să cunoști câțiva dintre  antreprenorii români de succes care îți vor fi și mentori timp de 6 luni: Radu Ionescu (COO Dentsu Aegis Network), Marian Șeitan (Director General Grupul Mediapost Hit Mail), Peter Barta (Angel Investor), Marius Ghenea (Partener 3TS Capital), Orlando Nicoară (Fondator WeLoveDigital) și Radu Apostolescu (Fondator eMag).

Prin programul WeAccelerate și tu poți beneficia, timp de 6 luni, de un spațiu de lucru  dotat cu mobilier și tehnologie moderne, în  cadrul hub-ului  WeLoveDigital!

Promovare online

Start-up-urile câștigătoare vor beneficia de câte 2 ore de consultanță specializată, oferite de Telekom România, în vederea identificării avantajelor promovării online. În plus, cele 10 start-up-uri vor avea acces la pachete de promovare online customizabile, adaptate nevoilor specifice fiecărui business.

Cum te înscrii

Până pe 30 septembrie intră pe pagina web dedicată proiectului, www.weaccelerate.ro, completează formularul de înscriere și oferă-ți șansa de a avea acces la toate beneficiile programului.

Poți înscrie în concurs start-up-uri din toate domeniile de business, care au depășit stadiul de prototip și au generat venituri de minim 1.000 de lei. Cele 10 proiecte câștigătoare vor fi  selectate in functie de următoarele criterii de performanță: vision, market size, market growth, go-to-market, retention, operational excellence, team și milestones pentru următoarele 6-12 luni. Juriul va fi format din mentorii participanți la program, iar cei 10 câștigători vor fi anunțați pe 10 noiembrie 2018 pe site-ul competiției și premiați în cadrul galei Profit.ro.

Înscrie-te acum! Start-up-ul tău poate fi câștigător!

viewscnt
Afla mai multe despre
weaccelerate
telekom romania