WhatsApp lansează funcția de migrare de la Android la iOS și invers

WhatsApp lansează funcția de migrare de la Android la iOS și invers
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iul 2022

După mai bine de un an de teste, WhatsApp lansează, în sfârșit, pentru cele peste două miliarde de utilizatori funcția de migrare a datelor între Android și iOS.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

WhatsApp a lansat în beta funcția de migrare de la iOS la Android anul trecut, iar în urmă cu două luni a lansat tot în beta opțiunea inversă, de trecere de la Android la iOS. Acum, ambele sunt lansate oficial și disponibile pentru toți utilizatorii.

Noua funcție le permite utilizatorilor WhatsApp să-și mute conversațiile de pe Android pe iPhone sau invers în cazul schimbării telefonului, însă nu este o operațiunea foarte facilă.

Meta lui Mark Zuckerberg, dată în judecată de o altă Meta CITEȘTE ȘI Meta lui Mark Zuckerberg, dată în judecată de o altă Meta

De exemplu, migrarea la iOS folosește aplicația Move to iOS (dezvoltată de Apple). Pentru că această este disponibilă doar în cadrul procesului inițial de configurare a unui iPhone, înainte de a putea realiza migrarea, utilizatorul trebuie să reseteze telefonul.

Procesul presupune folosirea Android 5 și iOS 15.5 (sau mai noi), a celor mai recente versiuni de WhatsApp, iar noul telefon trebuie să folosească același număr de telefon ca cel vechi.

În plus, ambele telefoane trebuie să fie puse la încărcat în timpul procesului și trebuie să fie conectate la aceeași rețea wireless. După încheierea transferului, datele trebuie șterse manual de pe vechiul telefon.

WhatsApp spune că nu poate vedea datele în timpul transferului, deoarece acestea sunt criptate.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
android
ios