WhatsApp poate fi folosit pe mai multe telefoane

WhatsApp poate fi folosit pe mai multe telefoane
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 apr 2023

Același cont de WhatsApp poate fi acum activat și folosit pe mai multe telefoane mobile, după ce compania a îmbunătățit suportul multi-device al serviciului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă până acum WhatsApp putea fi folosit pe mai multe dispozitive, dar doar pe un singur telefon, de acum înainte utilizatorii vor putea folosi WhatsApp pe două sau mai multe telefoane.

Pentru a folosi WhatsApp pe un al doilea telefon, la configurarea inițială a aplicației, în loc să bage numărul de telefon, utilizatorul trebuie să folosească funcția „link to existing account”.

WhatsApp permite salvarea mesajelor care dispar CITEȘTE ȘI WhatsApp permite salvarea mesajelor care dispar

În acest fel va fi generat un cont QR care trebuie scanat, pentru verificarea identității, cu primul telefon pe care există WhatsApp. Pentru scanarea codului, pe primul telefon se va folosi funcția „link a device” din meniul de configurare al aplicației.

După logarea pe cel de-al doilea telefon, aici, în urma sincronizării, vor putea fi văzute mesajele din ultimul an. Sincronizare va funcționa indiferent dacă cele două telefoane au același sistem de operare sau au sisteme de operare diferite.

Primul telefon pe care a fost instalat WhatsApp va fi considerat telefonul principal. Nu este necesar ca acesta să fie pornit pentru ca serviciul să funcționeze pe al doilea telefon, însă, după 14 zile de inactivitate a telefonului principal, WhatsApp va fi delogat automat pe celelalte dispozitive.

Mesajele vor fi în continuare criptate end-to-end, indiferent de numărul de dispozitive pe care se folosește același cont.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
telefoane