BeReal trece de 20 de milioane de utilizatori

BeReal trece de 20 de milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2023

20 de milioane de oameni folosesc platforma socială BeReal zilnic, anunță antreprenorii francezi care au pus bazele acesteia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Un articol recent din The New York Times, care cita o companie de analiză a pieței, susținea că numărul utilizatorilor BeReal a început să scadă și că aceștia și-au pierdut interesul în aplicație.

Conform raportului în cauză, numărul utilizatorilor BeReal ar fi scăzut în ultimele luni cu 61%, ajungând acum sub 6 milioane de utilizatori.

Snapchat+ trece de 3 milioane de abonați CITEȘTE ȘI Snapchat+ trece de 3 milioane de abonați

Pentru a contrazice aceste informații, BeReal anunță acum oficial că are peste 20 de milioane de utilizatori care îi folosesc aplicația zi de zi.

BeReal este o rețea socială cu o abordare originală - utilizatorii sunt notificați o dată pe zi, la ore diferite, să facă poze cu ambele camere ale telefonului și să le publice imediat.

Între timp, platforma testează o nouă facilitate, pe care o numește Bonus BeReal. Aceasta permite celor care au publicat deja cele două poze zilnice, să mai pună alte două imagini la orice oră doresc.

Facilitatea ar putea reduce autenticitatea spontană pe care utilizatorii o apreciază la BeReal și, tocmai de aceea, aceasta este testată cu un număr redus de utilizatori înainte de a se decide dacă va fi implementată.

Anul trecut, BeReal a fost desemnată aplicația de iPhone a anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
bereal
social media
photo sharing