WhatsApp transferă, în sfârșit, imagini și filmări HD

WhatsApp transferă, în sfârșit, imagini și filmări HD
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2023

Cu mulți ani întârziere, cea mai folosită aplicație de comunicare digitală din lume ajunge la nivelul la care utilizatorii săi pot să trimită filmări și imagini la rezoluție HD.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp a implementat suportul pentru transferarea filmărilor în format HD, la câteva săptămâni după ce a adăugat și posibilitatea trimiterii imaginilor în același format.

Acum, ambele tipuri de conținut multimedia pot ajunge de la un utilizator la altul în format HD. Până acum, acestea erau comprimate automat.

Apple cheltuiește milioane de dolari zilnic pe AI CITEȘTE ȘI Apple cheltuiește milioane de dolari zilnic pe AI

Dar asta nu în mod implicit, cum era normal și cum procedează alte aplicații de comunicare, ci prin acțiunea utilizatorului, care trebuie să opteze la fiecare transfer pentru trimiterea conținutului în format HD.

Spre deosebire WhatsApp, alte aplicații, precum iMessage și Telegram, transferă în mod implicit conținutul multimedia la rezoluție înaltă, fără a fi necesar ca utilizatorul să activeze vreo opțiune în acest sens.

Noutatea este doar una dintre-un șir lung, început în urmă cu multe luni, prin care Meta încearcă să modernizeze WhatsApp, care, în ciuda faptului că este folosită de peste două miliarde oameni, tehnologic era (și încă este) mult în urma principalilor concurenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
hd