Piața smartwatch-urilor crește

Piața smartwatch-urilor crește
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 dec 2023

După încetinirea datorată factorilor geopolitici de la nivel global, piața smartwatch-urilor, care a dat semne de revenire încă din trimestrul anterior, crește în T3 cu un procent „sănătos”.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Piața smartwatch-urilor a crescut cu 9% în al treilea trimestru al acestui an, conform unei analize realizate de Counterpoint Research.

Creșterea, spun analiștii, vine, în principal, din India și China, unde Huawei  se bucură de o revenire extraordinară.

CITEȘTE ȘI OpenAI amână lansarea GPT Store

După o creștere cu 56%, Huawei a revenit în top 3 și deține acum 14% din piață.

Samsung a avut un declin de 19% față de aceeași perioadă a anului, însă, scăderea se datorează mai mult modelelor vechi, cele noi având livrări cu doar 3% mai mici.

Apple a avut cel mai bun T3 pe această piață, după ce a crescut cu 7% față de anul trecut. Cota companiei americane, ce domină, în continuare, copios piața, rămâne la 45%.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartwatch
apple
samsung
huawei