X a plătit aproape 20 de milioane de dolari creatorilor de conținut

X a plătit aproape 20 de milioane de dolari creatorilor de conținut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 oct 2023

X, fostă Twitter, a făcut deja plăți în valoare de aproape 20 de milioane de dolari creatorilor de conținut, anunță CEO-ul Linda Yaccarino.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce și-a concediat cea mai mare a angajaților și a repoziționat abonamentul Blue, X are acum banii să plătească creatorii de conținut.

Aceștia ar fi primit, în total, aproape 20 de milioane de dolari, conform CEO-ul Linda Yaccarino, numită recent în funcție de Elon Musk.

X (ex-Twitter) își reduce echipa pentru combaterea dezinformării electorale CITEȘTE ȘI X (ex-Twitter) își reduce echipa pentru combaterea dezinformării electorale

Creatorii de conținut din cadrul platformei au început să primească bani începând cu luna iulie, bani care reprezintă un procent din reclamele afișate în paginile propriilor postări.

Doar cei care plătesc pentru un abonament X Premium (fost Twitter Blue), au peste 500 de urmăritori și peste 5 milioane de afișări în ultimele trei luni sunt eligibili să fie plătiți astfel.

Yaccarino a mai anunțat că 90% dintre cele mai importante 100 de companii de publicitate au revenit în cadrul platformei și că, în 2024, platforme va reveni pe profit.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
bani
creatori de conținut
linda yaccarino