X va plăti cheltuielile celor dați în judecată din cauza postărilor în cadrul rețelei

X va plăti cheltuielile celor dați în judecată din cauza postărilor în cadrul rețelei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 aug 2023

Elon Musk, proprietarul X, fostă Twitter, promite că va plăti cheltuielile legale ale celor dați în judecată pentru postările făcute pe această platformă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Dacă ați fost tratați nedrept de angajatorul vostru din cauza unei postări pe această platformă, noi vă vom plăti cheltuielile legale” a scris Musk pe X în cursul weekend-ului.

„Și nu doar că-i vom da în judecată, ci o vom face de o manieră extrem de gălăgioasă și vom ataca direct membrii în consiliul director ai companiilor respective”, continuă proprietarul X, fosta Twitter.

Threads va avea, în curând, o versiune web CITEȘTE ȘI Threads va avea, în curând, o versiune web

Promisiunea lui Musk, care, la prima vedere, pare una făcută pentru imagine și este greu de crezut că va fi ținută, vine din senin, fără să existe în prezent vreun caz cunoscut de proces intentat pentru ceva scris pe X.

Elon Musk spune că numărul utilizatorilor X este la cel mai înalt nivel din toate timpurile. Acesta a postat un grafic care arăta că platforma ar avea acum 540 de milioane de utilizatori.

Platforma socială deținută de Elon Musk trece printr-un proces de rebranding și reorganizare, devenind X în loc de Twitter, cu scopul de se construi o super aplicație, care să ofere un mare număr de facilități, în frunte cu cele financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
elon musk
procese