Xiaomi - venituri record în urma creșterii vânzărilor de smartphone-uri pe plan global

Xiaomi - venituri record în urma creșterii vânzărilor de smartphone-uri pe plan global
scris 26 aug 2021

Grupul chinez Xiaomi Corp a raportat o creștere record a veniturilor, de 64%, în trimestrul doi din 2021, în urma creșterii cotei pe piața globală a telefoanelor mobile inteligente, transmite Reuters.

Vânzările au urcat la 87,8 miliarde de yuani (13,56 miliarde de dolari), în perioada aprilie-iunie 2021, de la 53,54 miliarde de yuani în trimestrul doi din 2020, și peste estimările analiștilor, de 84,53 miliarde de yuani, scrie Agerpres.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Profitul net a ajuns la 6,32 miliarde de yuani, un avans anual de 87,4% și de asemenea peste previziunile analiștilor.

În urma sancțiunilor impuse Huawei de autoritățile SUA, în topul principalilor producători de telefoane mobile inteligente, Huawei este acum pe locul cinci, în urma rivalilor chinezi Xiaomi și Oppo.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

În ultimele săptămâni, acțiunile Xiaomi au urcat semnificativ la Bursa de la Hong Kong după ce firma de cercetare de piață Canalys a estimat că firma chineză a devenit al doilea mare producător mondial de smartphone, în urma Samsung dar înaintea Apple.

RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe CITEȘTE ȘI RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe

Xiaomi a livrat pe plan global 52,8 milioane de telefoane în perioada aprilie-iunie 2021, un avans de 83% față de trimestrul doi din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone