Yahoo! închide grupurile de discuții

Yahoo! închide grupurile de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 oct 2019

Una din relicvele epocii anterioare a internetului, Yahoo! Groups, își va închide porțile complet în următoarele luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Yahoo! a publicat un post în secțiunea de suport prin care anunță planurile de închidere, înainte de sfârșitul acestui an, a serviciului Yahoo! Groups, unele dintre cele mai populare grupuri de discuții în urmă cu mai bine de 10 ani.

Mai întâi, toate grupurile de discuții vor fi trecute în privat sau se va restricționa accesul la ele. Conținutul poate fi văzut în continuare, însă utilizatorii noi nu se vor putea înscrie decât dacă primesc o invitație de la utilizatorii înregistrați.

Huawei a livrat peste 185 de milioane de telefoane mobile inteligente anul acesta CITEȘTE ȘI Huawei a livrat peste 185 de milioane de telefoane mobile inteligente anul acesta

Pasul următor este dezactivarea funcției de upload. Din 21 octombrie, nu va mai putea fi postată nicio formă de conținut nou.

În fine, ultimul pas este ștergerea completă a tot ceea ce s-a postat de-a lungul timpului pe serverele care găzduiesc serviciul. Asta se va întâmpla pe 14 decembrie.

Utilizatorii care au salvate pe Yahoo! Groups informații pe care nu vor să le piardă, sunt încurajați că le salveze folosind funcția de backup înainte de ștergerea definitivă a acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
grupuri de discutii