YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări

YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2018

Reprezentanții Google au anunțat că serviciul YouTube Red va putea fi accesat în peste 100 de țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șeful YouTube, Susan Wojcicki, a declarat în cadrul conferinței Code Media, ce are loc zilele acestea în Huntington Beach, California, că serviciul contracost YouTube Red va fi disponibil în peste 100 de țări.

Un Ferrari făcut praf în România a fost vândut cu 120.000 de euro. Cum funcționează AutoOnline, cea mai mare platformă pentru epave și mașini rulate din Europa CITEȘTE ȘI Un Ferrari făcut praf în România a fost vândut cu 120.000 de euro. Cum funcționează AutoOnline, cea mai mare platformă pentru epave și mașini rulate din Europa

Afirmația vine să elucideze viitorul serviciului pe bază de abonament lansat în octombrie 2015, a cărui dezvoltare și extindere au fost extrem de limitate până acum, lăsând impresia că Google ar putea renunța la el sau îl va reorganiza sub altă formă.

YouTube Red este urmașul serviciului Music Key, lansat în 2014 ca o formă de unificare a conținutului muzical disponibil în cadrul Play Music și a clipurilor muzicale de pe YouTube.

Facebook, acuzat în Germania de folosire ilegală a datelor private CITEȘTE ȘI Facebook, acuzat în Germania de folosire ilegală a datelor private

Red include, pe lângă muzică, conținut video original al unor creatori mai mult sau mai puțin profesioniști și controversați, dar care se bucură de o audiență de ordinul milioanelor de utilizatori. Pentru 10 dolari lună, abonaților nu le sunt afișate reclame.

Până acum, disponibilitatea YouTube Red a fost limitată la 5 țări: Australia, Corea, Mexic, Nouă Zeelandă și Statele Unite.

Florin Pravai, Agency Head Google România, a declarat pentru Profit.ro că România va face parte din primul val de extindere a disponibilității, ceea ce înseamnă că țara noastră se va regăsi printre cele 100 anunțate de șeful YouTube.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
google
youtube red