Iulius Group construiește birouri pentru încă 1.000 de angajați la Iași

Iulius Group construiește birouri pentru încă 1.000 de angajați la Iași
Cristina Cuncea
Cristina Cuncea
scris 18 aug 2015

Grupul Iulius, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu, construiește o clădire de birouri de 9.000 de metri pătrați la Iași, în cadrul complexului imobiliar Palas, unde vor putea lucra 1.000 de persoane și care este deja integral închiriată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iași se extinde cu încă 9.000 metri pătrați, prin clădirea United Business Center 6, ajungând la o suprafață totală închiriabilă de 62.000 metri pătrați. Totodată, noua investiție va facilita crearea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă”, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Clădirea va fi structurată pe 4 etaje și un nivel alocat camerei tehnice și este situată în vecinătatea UBC 3, având conexiune directă cu Palas Mall și zona de food-court și acces la parcarea subterană a ansamblului. Lucrările vor fi finalizate la începutul anului 2016.

Iulius Group deține o rețea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) și ansamblul urbanistic multifuncțional Palas Iași. Pe segmentul office, compania deține la nivel național peste 55.000 mp de birouri clasa A în operare, la Iași și Cluj-Napoca.

În ansamblul Palas Iași, compania are patru clădiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafață închiriabilă de 38.000 mp. În complexul de birouri lucrează peste 3.000 de persoane. În prezent, se lucrează la clădirea UBC 5 (suprafață închiriabilă de 15.000 mp) și la clădirea UBC 6 (suprafață închiriabilă de 9.000 mp).

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) și United Business Center Tower (10.000 mp), ambele închiriate 100%.

În această toamnă, în imediata proximitate a Iulius Mall Timișoara, compania va începe lucrările de construire a celui de-al doilea ansamblu multifuncțional din rețeaua grupului de companii Iulius, o investiție de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă funcțiunile de retail, parc și entertainment, șapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 131.000 mp închiriabili.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius mall
investiție
birouri