Juan Canellas Balanza va coordona activitatea de vânzări a NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil

Juan Canellas Balanza va coordona activitatea de vânzări a NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil

Juan Canellas Balanza

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

NN Asigurări de Viață, cel mai mare jucător local de profil, îl numește pe Juan Canellas Balanza în poziția de Chief Sales Officer, acesta urmând a coordona activitatea de vânzări a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a se alătura echipei de conducere a NN Asigurări de Viață, Juan Canellas Balanza a ocupat, în ultimii trei ani, poziția de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, responsabil de consolidarea vânzărilor de asigurări de viață cu componentă de protecție și în extinderea canalelor de distribuție ale companiei.

Cu o experiență profesională de 23 de ani, el s-a alăturat echipei NN în anul 2000, deținând de atunci mai multe poziții de management în cadrul NN în Spania și în Olanda.

STUDIU Românii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului românesc. Aproape toți dintre cei plecați le recomandă prietenilor lor să viziteze România. Unde sunt trimiși CITEȘTE ȘI STUDIU Românii din diaspora sunt cei mai buni ambasadori ai turismului românesc. Aproape toți dintre cei plecați le recomandă prietenilor lor să viziteze România. Unde sunt trimiși

"Din poziția de Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață, misiunea mea va fi să contribui la consolidarea poziției NN pe piața locală și la stimularea dezvoltării pieței de asigurări de viață și sănătate din România, sprijinind românii să-și asigure și protejeze viitorul financiar”, a spus Juan Canellas Balanza. 

Juan Canellas Balanza a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare în management de marketing și comercial, și și-a continuat studiile cu un EMBA în cadrul Instituto de Empresa (IE). 

Anul trecut, poloneza Anna Grzelonska a preluat conducerea NN Asigurări de Viață.

De peste 20 de ani, de când NN este prezentă pe piața din România, organizația contribuie la dezvoltarea pieței locale de profil oferind celor 2,2 milioane de clienți soluții financiare: asigurări de viață și sănătate și pensii obligatorii și facultative.

Principalii concurenți ai companiei sunt BCR Asigurări de Viață și BRD Asigurări de Viață.

viewscnt
Afla mai multe despre
nn asigurari de viata
juan canellas balanza