Ivanti, cu sediul în Utah, a lansat un proces de recrutare în România

Ivanti, cu sediul în Utah, a lansat un proces de recrutare în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

Compania Ivanti, cu sediul general în Utah, SUA, furnizor de servicii IT pentru gestionarea și securizarea proceselor de lucru din cadrul companiilor, a început procesul de recrutare de angajați pentru sectorul Cercetare și Dezvoltare (R&D), pentru birourile sale din Floreasca Business Park, București, fiind căutați absolvenți de inginerie,  dezvoltatori specializați, experți în DevOps sau experți Agile. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Ivanti a ales să se dezvolte în România, datorită prezenței în această țară a unui mare număr de dezvoltatori și ingineri foarte talentați. Pentru candidații competenți, pozițiile oferite de noi în domeniul cercetării și dezvoltării reprezintă o oportunitate excepțională de a se alătura uneia dintre companiile de software lider la nivel mondial, întrucât aceasta dezvoltă tehnologii inovatoare de securizare și asistență modernă a departamentelor de  IT”, a declarat Michael King, Vicepreședinte al departamentului Engineering din cadrul companiei Ivanti.

Ascendis: intrăm în forță în spațiul ex-iugoslav CITEȘTE ȘI Ascendis: intrăm în forță în spațiul ex-iugoslav

Ivanti România a fost înființată în anul 2015 și integrată la finalul anului trecut în cadrul Ivanti. 

La nivel mondial, Ivanti furnizează soluții IT pentru securizarea, modernizarea și accelerarea operațiunilor de business a 27.000 de companii, prin intermediul tehnologiei și platformelor online de ultimă generație, și are 2.000 de angajați la nivel mondial, în 23 de țări. Compania Ivanti a fost înființată în 2017, în urma fuziunii dintre renumitele companii Landesk și HEAT Software și completată prin achizițiile companiilor Wavelink, Shavlik, AppSense, Xtraction Solutions, Concorde și RES Software. 

În cursul acestui an, Ivanti plănuiește să deschidă și un program de internship în colaborare cu mai multe universități de vârf cu profil tehnic din România. 

Ivanti are sediul central în Salt Lake City, Utah, și birouri în întreaga lume

viewscnt
Afla mai multe despre
ivanti
software