Libris își crește afacerile, interes pentru cărți în limba engleză

Libris își crește afacerile, interes pentru cărți în limba engleză
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2024

Librăria online Libris a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 80 milioane lei, în creștere cu 20% față de 2022. Dinamica pozitivă a fost susținută și de creșterea interesului cititorilor pentru cărțile în limba engleză (+30%).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Libris.ro a vândut anul trecut circa 2,5 milioane de produse, cu o medie a comenzii înregistrate la nivel național de 125 lei.  “Cărțile pentru copii” domină topul categoriilor, la nivelul tuturor județelor, urmate de Beletristică. Interesul pentru cărți în limba engleză se menține crescut și a înregistrat în 2023 o creștere cu 30%.

Stay Fit Gym, în expansiune accelerată în România CITEȘTE ȘI Stay Fit Gym, în expansiune accelerată în România

Afacere 100% românească, Libris, fondată de Laura Țeposu, actualul CEO, a intrat pe piața de carte în 1991, cu librăria Șt. O. Iosif din Brașov. În 2009, apare Libris.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
libris
carti