Stay Fit Gym, în expansiune accelerată în România

Stay Fit Gym, în expansiune accelerată în România
scris 15 feb 2024

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise, continuă procesul de expansiune pe plan local, ajungând la 32 de centre de fitness. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acum a preluat două centre de fitness, în Brăila și Galați, deținute de Elite Gym.

Compania a lansat un proces accelerat de dezvoltare în urma intrării în acționariat a Morphosis Capital, în decembrie 2021, când lanțul de săli de fitness avea deschise șapte centre.

Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV. A intrat și în TOPUL celor mai citate surse din media la nivel național CITEȘTE ȘI Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV. A intrat și în TOPUL celor mai citate surse din media la nivel național

Astăzi are centre de fitness deschise în Alba-Iulia, București, Brăila, Buzău, Craiova, Galați, Iași, Piatra-Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Timișoara și Voluntari. În plus, la finalul acestei luni, Stay Fit Gym va deschide un centru de fitness în Balotești, județul Ilfov, iar la începutul lunii martie, compania va intra oficial și în Cluj-Napoca, prin inaugurarea primului centru de fitness Stay Fit Gym în acest oraș.

Intrarea fondului de investiții Morphosis Capital în acționariat a fost la finalul lui 2021.

În 2023, conform estimărilor preliminare, Stay Fit Gym a înregistrat venituri de aproximativ 40 de milioane de lei, dublu față de 2022. În acest an, compania vizează venituri de aproximativ 80 de milioane de lei pe baza strategiei de expansiune și creștere organică. 

Stay Fit Gym a fost fondată în anul 2012 de trei antreprenori români – Alexandru Lascăr (CEO), Marius Preodișteanu (Head of Expansion) și Laurențiu Lascăr (Director Operațional).

În luna mai 2022 compania anunța că și-a format un Advisory Board compus din trei executivi, respectiv Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health, Iulian Cîrciumaru, Managing Partner al V7 Capital, și Mikael Fredholm, ex-CEO al World Class România.

viewscnt
Afla mai multe despre
stay fit gym
fitness