Mai multe afaceri obțin finanțare

Mai multe afaceri obțin finanțare
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2019

Kinderpedia, serviciu de management și comunicare dedicat grădinițelor și școlilor, a obținut o finanțare de 45.000 de euro de la Innovators for Children, un program de accelerare organizat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar și Impact Hub Basel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Suma va fi folosită pentru dezvoltarea unui modul de evaluare a progresului școlar în creșă, grădiniță și ciclul primar, adaptat curiculei naționale. Practic, dascălii vor putea introduce informațiile despre progresul copiilor în aplicație și de acolo își vor exporta, în format standard, și rapoartele oficiale.

Clever Taxi intră în două noi orașe CITEȘTE ȘI Clever Taxi intră în două noi orașe

Alte trei afaceri au primit finanțare în cadrul programului Innovators for Children. Citizen Next, parte a inițiativei CivicTech România, a obținut 22.500 euro pentru părinte.eu,  o aplicație prin care părinții să poată fi notificați de planul de vaccinuri necesar copiilor lor, precum și de alte investigații recomandate pentru aceștia. Asociația KinetoBebe primește 17.500 euro pentru un laborator digital de stimulare neuromotorie a copiilor, care să creeze conținut pentru o rețea de micro-learning pentru kinetoterapeuți. Mai concret, va fi dezvoltată o platformă de învățare de bune practici pentru specialiști să susțină recuperarea copiilor. O finanțare de 15.000 euro va sprijini lansarea Arttachment – o aplicație menită să sprijine relația dintre părinți și copii, ghidându-i pe părinți în a susține dezvoltarea emoțională, socială și cognitivă a copiilor lor. Această va include diverse tipuri de activități pe care părintele să le facă împreună cu copilul său și care să creeze un context favorabil unei bune evoluții a celui mic. 

viewscnt
Afla mai multe despre
kinderpedia
innovators for children