McCannPR și Burlington English România aduc engleza profesională mai aproape de angajați

McCannPR și Burlington English România aduc engleza profesională mai aproape de angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2022

McCann PR a devenit agenția de comunicare a Burlington English România, cu scopul de a dezvolta și implementa acțiuni de comunicare externă, care să susțină strategia de business a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Burlington English este o școală internațională de engleză pentru adulți, cu o prezență globală în 32 de țări. Cursurile Burlington English sunt autorizate de Ministerul Educației.

“Am colaborat cu McCann PR până acum pe proiecte punctuale și am descoperit nu doar o echipă cu experiență și cu energie bună, ci și un partener de încredere, cu o înțelegere a brandului Burlington English și o abordare bazată pe gândire strategică, creativitate și performanță. Continuarea unui parteneriat pe termen lung a fost pasul firesc și ne bucurăm să facem echipă cu specialiști pasionați, care rezonează cu valorile și universul brandului nostru”, declară Shay Hafzadi, CEO și fondator Burlington School România.

“Suntem mândri să extindem acest parteneriat și să contribuim la consolidarea brandului Burlington English în România. Diversitatea, inovația și eliminarea barierelor de comunicare sunt valori comune și argumente în plus să aducem, împreună, engleza profesională mai aproape de angajații din diferite domenii, studenți sau pasionații care vor să descopere lumea.”, spune Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR.

McCann PR are în prezent peste 18 ani de activitate și este afiliată la reteaua Weber Shandwick. Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecău, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

viewscnt
Afla mai multe despre
mccann pr
burlington english românia