Media&Advertising/CSR

Un fost bancher de la Goldman Sachs va fi numit în funcția de președinte al grupului BBC

Un fost bancher de la Goldman Sachs va fi numit în funcția de președinte al grupului BBC

7 ian 2021

Marea Britanie îl va numi pe Richard Sharp, un fost director de investiții al băncii Goldman Sachs, în funcția de președinte al grupului BBC, care va avea misiunea de a implementa un nou model de finanțare pe termen lung a radioteleviziunii publice britanice într-o perioadă marcată de intensificarea concurenței și a controlului politic, informează Reuters.

 • Windows 10 va afișa știri și vremea direct în taskbar
  Windows 10 va afișa știri și vremea direct în taskbar
  7 ian 2021

  Microsoft pregătește cel mai important update din ultimii ani pentru taskbar-ul din Windows, care va dobândi un widget ce va facilita utilizatorilor acces la știri și prognoza meteo.

 • VIDEO Euronews lansează un canal de știri în România. "România are o piață media foarte competitivă, dar vom livra un conținut unic."
  VIDEO Euronews lansează un canal de știri în România. "România are o piață media foarte competitivă, dar vom livra un conținut unic."
  6 ian 2021

  Euronews se extinde în România, unde va lansa un canal de știri printr-un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB).

 • Telegram anunță planuri pentru monetizarea serviciului
  Telegram anunță planuri pentru monetizarea serviciului
  6 ian 2021

  După ce a funcționat complet gratuit din momentul lansării, Telegram va încerca pe viitor să genereze venituri din reclame.

 • Focus Sat anunță modificări în oferta de programe
  Focus Sat anunță modificări în oferta de programe
  4 ian 2021

  Începând din 4 ianuarie 2021, pachetul de bază Familia se va îmbogăți cu următoarele canale noi: LookSport 2 și LookSport 3 pentru cei pasionați de sport, BBC Earth în variantă SD și HD, Love Nature și Crime & Investigation pentru iubitorii de documentare și Stingray C-Music pentru muzică variată.

 • discovery+ intră în România
  discovery+ intră în România
  4 ian 2021

  Discovery și Vodafone anunță un parteneriat ce aduce discovery+ în mai multe țări din Europa, printre care și România.

 • Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
  Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
  3 ian 2021

  Jurnalistul american Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost diagnosticat cu Covid-19 și primește tratament la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, mai multe surse apropiate familiei au confirmat pentru ABC News și CNN.

 • Cel mai bun condei al redacției noastre ne-a părăsit. Dumnezeu să te odihnească, Liviu Iancu!
  Cel mai bun condei al redacției noastre ne-a părăsit. Dumnezeu să te odihnească, Liviu Iancu!
  28 dec 2020

  Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului Xanax, ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!

 • Anul 2020, în cinematografie - De la gale strălucitoare la ceremonii online. Industria filmului, în cel mai mare impas din istorie
  Anul 2020, în cinematografie - De la gale strălucitoare la ceremonii online. Industria filmului, în cel mai mare impas din istorie
  26 dec 2020

  Industria cinematografică a parcurs un an excepțional. Dacă în primele două luni galele își desemnau laureații cu mare fast, până la finalul lui decembrie multe au fost amânate sau anulate ori susținute online, au fost înregistrate pierderi imense pentru box office și studiourile de film, care au fost nevoite să își suspende activitatea. Sute de mii de oameni au rămas fără locuri de muncă, numeroase organizații au făcut apeluri pentru ajutorarea angajaților din industrie, iar în prezent filmările, puține, au loc cu măsuri stricte pentru a evita contaminarea cu SARS-CoV-2. Nimeni nu e încrezător că în 2021 lucrurile vor intra pe un făgaș aproape de normalul cunoscut până anul acesta, dar toți cineaștii speră ca în următoarele 12 luni să își poată relua munca într-un fel sau altul.

 • The Washington Post anunță o extindere a redacției sale la un nivel istoric
  The Washington Post anunță o extindere a redacției sale la un nivel istoric
  22 dec 2020

  Prestigiosul cotidian american The Washington Post a anunțat luni o extindere inedită a redacției sale prin crearea de filiale în Europa și în Asia, echipa ajungând la mai mult de 1.000 de jurnaliști, scrie AFP.