A doua ediție a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”, organizată de IAA, a fost deja programată pentru octombrie

A doua ediție a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”, organizată de IAA, a fost deja programată pentru octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2018

A doua ediție a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”, organizată de International Advertising Association (IAA România), organizație care reprezintă toate categoriile de companii active în domeniul comunicării - clienți de publicitate, agenții de publicitate și companii mass media, reunind în prezent peste 100 de membri - a fost deja programată pentru perioada 2-3 octombrie 2018, organizatorii promițând o conferință de neratat, cu speakeri din întreaga lume si conținut care să surprindă creativitatea în cât mai multe forme (de la tehnologie, la media, la content, la advertising).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Conferința Globală a IAA la București din octombrie 2017 a avut ecouri foarte bune în rețeaua globală a IAA. La unison, oaspeții participanți, speakeri, sponsori și media internațională au fost inspirați de evenimentul nostru și ne-au întrebat când e următorul eveniment. Astfel, efortul voluntarilor din IAA România susținut de colegii din IAA Global Office este răsplătit cu un feedback încurajator pentru o a 2-a ediție de succes, tot la București. Conținutul de talie globală se va întâlni cu spiritul creativ local și ospitalitatea testată a românilor într-un eveniment aniversar care celebrează 80 de ani de existență IAA”, spune Felix Tătaru, Președinte IAA Global.

Tema Conferinței “Creativity4Better” va fi modul în care creativitatea, în comunicare, tehnologie și educație, poate fi pusă în sluja binelui și poate schimba lumea în bine.

“Viziunea IAA România este să transformăm România într-un Hub Global al Creativității. Pentru acest deziderat ne-am voluntariat și am fost onorați să organizăm ediția 2017 a Conferinței Globale IAA în colaborare cu IAA Global și printr-o mobilizare extraordinară a comunității locale (autorități, clienți, agenții, media și alți parteneri). Feedback-ul comunităților locale și globale a fost excelent și am primit multiple încurajări să continuăm și în 2018. Așadar ne bucurăm să anunțăm că pe 2-3 Octombrie 2018 vom găzdui la București a 2-a ediție a Conferinței Globale IAA - Creativity4Better. Organizat în parteneriat cu IAA Global Office și cu o susținere cel puțin la fel de puternică a comunității locale de MarCom, evenimentul va aduce speakeri de top, media și delegați internaționali și momente ce vor inspira comunitatea locală și globală pasionata de creativitate și impact pozitiv în business și în societate”, afirmă Maria Predoiu, Președinte IAA Romania.

Biletele la Creativity 4 Better 2018 vor fi puse în vânzare în curând.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
iaa
conferinta