Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom

Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 mai 2017

French Open este o poveste despre titanii sportului alb și despre martorii acestora. Cunoscut sub numele Roland Garros, acest turneu este un fel de Olimp al tenisului mondial. Acolo se întâlnesc cei care au puterea de a cuceri „culmile” terenului de zgură. Iar cei care îi însoțesc prin susținerea lor participă cu toată emoția lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Openul francez are eroii săi. Rafael Nadal, de pildă, este tenismanul care, până în prezent, a câștigat de cele mai multe ori titlul de la Roland Garros - de nouă ori, dintre care ultimele cinci titluri, din perioada 2010 – 2014, au fost victorii consecutive. Chris Evert este jucătoarea care a câștigat de cele mai multe ori turneul feminin al French Open-ului: nu mai puțin de 7 titluri. Împreună cu Martina Navratilova a câștigat de șapte ori turneul de dublu feminin. Cel mai tânăr câștigător al turneului masculin este Mihael Chang, care la doar 17 ani și trei luni, în 1989, a scris istorie. Cronicarii acestor lupte spun că a fost unul dintre cei mai buni jucători defensivi, fiind cel care a introdus în tehnica tenisului reverul sărit cu două mâini. De asemenea, cea mai tânără câștigătoare a turneului feminin este Monica Seles, care în 1990 a câștigat Roland Garros-ul la doar 16 ani și 6 luni.

Turneul de la Roland Garros aduce la start cei mai buni jucători de tenis din lume pe tradiționala zgură pariziană. Anul acesta România va fi reprezentată de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Ana Bogdan. Nu vor lipsi din competiție campionii de anul trecut, Novak Djokovic și Garbine Muguruza, dar și numele mari ale tenisului mondial actual, precum Muguruza, Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Sharapova, Andy Murray, Rafael Nadal, Roger Federer și Stanislas Wawrinka.

Poți fi și tu parte a istoriei care se întâmplă set după set. Din 28 mai și până în 11 iunie, poți urmări toate meciurile de la Roland Garros oriunde și oricând, pe orice ecran – TV, PC, laptop, smartphone sau tabletă, cu Eurosport Player și serviciul Internet TV de la Telekom Romania.

Ia-ți acum serviciul de televiziune Internet TV, de la 5 euro / lună (TVA inclus), într-un pachet promoțional cu două sau trei servicii fixe de la Telekom sau un abonament de mobil într-un pachet de servicii integrate fix-mobil MagentaONE și beneficiezi de acces gratuit în platforma Eurosport Player timp de 12 luni.

Pentru acces în platforma Eurosport Player, ai de urmat doi pași simpli:

1.     Completezi formularul de la https://www.telekom.ro/codeurosportplayer/ cu nume, telefon, email, cod de abonat și vei primi pe adresa de e-mail menționată codul care îți va oferi acces pe platforma www.eurosportplayer.ro;

2.     Accesezi www.eurosportplayer.ro de pe PC/Mac și îți creezi un cont nou cu codul primit de la Telekom.

Apoi te așezi comod și urmărești tot spectacolul de la Roland Garros: simplu masculin și feminin, dublu masculin și feminin, dublu mixt și juniori. În plus față de transmisiunile disponibile pe canalele Eurosport, platforma Eurosport Player oferă acces la conținut extins din cadrul turneului, cu până la 15 feed-uri suplimentare din cadrul competiției, ca să îți poți alege meciul preferat.

De asemenea, Eurosport Player oferă statistici în timp real, alerte în direct și reluări, dar și unghiuri diferite ale camerei pentru o experiență inegalabilă.

Telekom Romania declară HAI#TENISLIBERARE!

viewscnt
Afla mai multe despre
roland garros
eurosport player
telekom