Apple va lansa în noiembrie serviciul de streaming video Apple TV+ la un preț de 10 dolari pe lună

Apple va lansa în noiembrie serviciul de streaming video Apple TV+ la un preț de 10 dolari pe lună
scris 20 aug 2019

Grupul informatic american Apple va concura în curând cu Disney, Netflix și Amazon pe piața de streaming video prin lansarea, în luna noiembrie a acestui an, a serviciului denumit Apple TV+, parte a strategiei sale de a genera 50 de miliarde de dolari din servicii în anul 2020, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit surselor în prima fază, Apple TV+ va oferi o selecție limitată de programe care va fi extinsă progresiv în următoarele luni. Producătorul telefoanelor iPhone nu a anunțat încă un preț pentru Apple TV+, dar se gândește la un preț de 9,99 dolari pe lună, similar cu cel pentru Apple Music și Apple News+. Rivalii Netflix și Amazon Prime percep un preț de 8,99 dolari pe lună în timp ce Disney+ intenționează să ceară 6,99 dolari pe lună când propriul său serviciu de streaming video va fi lansat, tot în noiembrie, scrie Agerpres.

Operatorul de fitness Nextfit intră în clădirea Vox Technology Park din Timișoara CITEȘTE ȘI Operatorul de fitness Nextfit intră în clădirea Vox Technology Park din Timișoara

Prin lansarea serviciului său de streaming video, Apple intră pe o piață care este din ce în ce mai aglomerată. Alături de pionierii Netflix și Amazon, în următoarele luni giganții Walt Disney, AT&T și NBCUniversal vor lansa și ei servicii de streaming video dedicate unui număr crescut de persoane care renunță la abonamentele de cablu pentru a urmări conținut video pe dispozitivele mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
streaming video
apple tv+