Compania de producție a lui Robert De Niro cere 6 milioane de dolari unei foste angajate acuzată de deturnare de fonduri și binge-watching

Compania de producție a lui Robert De Niro cere 6 milioane de dolari unei foste angajate acuzată de deturnare de fonduri și binge-watching
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2019

Compania de producție a lui Robert De Niro a dat în judecată o fostă angajată, căreia îi cere despăgubiri de 6 milioane de dolari pentru că a deturnat fonduri și a urmărit programe Netflix în timpul programului de lucru.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Canal Productions o acuză pe Chase Robinson și pentru că a decontat facturi exorbitante de la hoteluri și restaurante și că s-a folosit pentru călătorii personale de milele acumulate de De Niro prin zborurile efectuate, scrie News.ro.

Plângerea a fost depusă sâmbătă la o curte de justiție din New York. Robinson a fost angajată ca asistentă a lui De Niro în 2008. A fost ulterior promovată vicepreședinte de producție și financiar al firmei, iar salariul ei pe 2019 era de 300.000 de dolari. Ea a părăsit compania în luna aprilie, în urma apariției unor preocupări privind sabotarea corporației.

Verizon a vândut platforma de microblogging Tumblr proprietarului WordPress. Preț mult sub plata Yahoo din 2013 CITEȘTE ȘI Verizon a vândut platforma de microblogging Tumblr proprietarului WordPress. Preț mult sub plata Yahoo din 2013

Compania susține că ea rareori venea la birou și că a cheltuit „un timp astronomic” urmărind programe Netflix în timpul programului. În patru zile din luna ianuarie, se mai arată în plângere, ea a vizionat 55 de episoade din serialul „Friends”. Într-una dintre zilele respective, ea a comandat prânzul de la Caviar San Francisco și a luat cina la Paola’s Restaurant, plătind ambele mese cu cardul companiei.

În alte patru zile din luna martie, Robinson a urmărit 20 de episoade din „Arrested Development” și 10 episoade din „Schitt’s Creek”.

„Să vizioneze show-uri pe Netflix nu reprezenta parte din obligațiile și responsabilitățile slujbei ei și nici nu avea legătură cu aceasta, ci reprezenta divertisment personal în timp ce era plătită să muncească”.

Potrivit documentelor depuse, Robinson a cheltuit peste 12.500 de dolari la restaurantul Paola’s, în doi ani, 8.923 de dolari la Dean and Deluca și Whole Foods, iar alți 32.000 de dolari pe Uber și taxiuri.

În scrisoarea ei de demisie din aprilie, Robinson a caracterizat drept ridicole acuzațiile că ar fi cheltuit banii companiei. În plus, ea și-a scris o scrisoare de recomandare, pe care De Niro a refuzat să o semneze.

viewscnt
Afla mai multe despre
robert de niro
netflix