Conținutul Disney+, distribuit în premieră în Orientul Mijlociu și Africa de Nord printr-un provider regional

Conținutul Disney+, distribuit în premieră în Orientul Mijlociu și Africa de Nord printr-un provider regional
scris 2 apr 2020

Conținutul platformei de streaming Disney+ va fi disponibil în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, din 9 aprilie, prin serviciul de televiziune cu plată și providerul de streaming OSN (Orbit Showtime Network), infromează Reuters.

Un acord a fost semnat între OSN, cu sediul în Dubai, și Walt Disney Co., fără a fi dezvăluiți termenii, scrie News.ro

Conținutul Disney+ va fi disponibil prin televiziunea OSN și serviciile de streaming în 17 piețe, inclusiv Egipt, Liban, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Un abonament lunar costă 9,50 de dolari.

YouTube lucrează la un rival pentru TikTok CITEȘTE ȘI YouTube lucrează la un rival pentru TikTok

Este prima dată când conținutul Disney+ va fi distribuit printr-un terț, a transmis OSN.

„În prezent nu plănuim lansarea Disney+ ca serviciu de sine stătător în regiune”, a spus Amit Malhotra, reprezentantul Walt Disney în regiune.

Platforma Disney+ a fost lansată la finalul anului trecut în Statele Unite, Australia și câteva teritorii din Europa. Compania a transmis că se așteaptă ca ea să fie disponibilă în toate piețele majore în primii doi ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
disney+
streaming