Ediția online a cotidianului The Washington Post va include o pagină în limba arabă

Ediția online a cotidianului The Washington Post va include o pagină în limba arabă
scris 11 ian 2019

Cotidianul The Washington Post a anunțat joi că va lansa pe site-ul său o pagină în limba arabă ce va reuni traduceri ale editorialelor, articolelor de opinie și relatărilor corespondenților externi, transmite AFP.

Această pagină va permite ''întinderea razei de acțiune a jurnalismului The Washington Post la cititori din întreaga lume'' și publicarea ''traducerilor de nivel înalt ale textelor pertinente pentru un public vorbitor de arabă'', a explicat cotidianul american, potrivit Agerpres.

Kanal D și-a schimbat strategia de distribuție și a renunțat la regimul must carry CITEȘTE ȘI Kanal D și-a schimbat strategia de distribuție și a renunțat la regimul must carry

Pagina în limba arabă a ediției online a publicației The Washington Post va cuprinde articolele realizate de redactori din întreaga lume, în special din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
the washington post
limba araba