Compania unui român se va ocupa de imaginea Statele Unite ale Americii în mai multe țări

Compania unui român se va ocupa de imaginea Statele Unite ale Americii în mai multe țări

Silviu Cențiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2019

Departamentul de Stat American a angajat compania Transiris, condusă de Silvian Cențiu și care are mai mult de jumătate din personal în România, pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite în mai multe țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inițiativa de strategie se concentrează în prezent pe Europa și a început cu un proiect-pilot în Austria, Cehia, și Ungaria. Strategia urmează să fie finalizată în aceste zile și va fi urmată de un proiect de implementare.

Proiectul de strategie de branding este disponibil aici - detalii la “View”.

Banca Mondială a înrăutățit estimările privind evoluția economică a României în 2019 și în 2020 CITEȘTE ȘI Banca Mondială a înrăutățit estimările privind evoluția economică a României în 2019 și în 2020

Transiris a fost înființată în 2012 în California și în București pentru a deservi în principal companii de top (Fortune 500) cu servicii și tehnologii de marketing. Între timp, a înființat birouri în Canada, Austria, Spania, și Marea Britanie. Biroul din Marea Britanie a fost înființat în cooperare cu Guvernul Scoțian.

Silvian Cențiu este cel care a fondat și conduce compania Transiris. Locuiește în California, dar este născut la Brașov, unde a urmat Liceul “Andrei Șaguna”. A studiat în cadrul Universității Politehnice din București, precum și la Universitatea Tehnică din Viena (TU Wien), Universitatea San Francisco (USF), Universitatea Stanford, și alte instituții de învățământ superior. De asemenea, a cercetat și predat în cadrul acestor universități, cât și la ASE București și Universitatea Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
silvian centiu
transiris