FOTO Premieră în outdoor-ul digital: primul ecran 3D din România

FOTO Premieră în outdoor-ul digital: primul ecran 3D din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2022

Companiile Mobexpert și Euromedia dezvoltă un parteneriat pentru amplasarea de ecrane digitale de mari dimensiuni pe magazinele Mobexpert.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primele doua proiecte au fost finalizate la începutul lunii martie, cu primul ecran pe colț din România. Acesta este amplasat pe pereții exteriori ai magazinului Mobexpert din Baneasa Shopping Center,  are 111 metri pătrați și poate difuza inclusiv spoturi publicitare 3D.

Primul ecran 3D din România, de 111 metri pătrați, a fost amplasat pe pereții exteriori ai magazinului Mobexpert din Băneasa Shopping Center, în urma unui parteneriat cu Euromedia, un al doilea panou fiind pe acoperișul magazinului Mobexpert din Pipera.

FOTO Premieră în outdoor-ul digital: primul ecran 3D din România


Al doilea panou este situat pe acoperișul magazinului Mobexpert Pipera din Șos. Fabrica de Glucoză, în capatul autostrazii A3.

Și in acest caz este vorba de o premieră, fiind primul ecran pe suprafață curbă din țară. 

FOTO Premieră în outdoor-ul digital: primul ecran 3D din România


"Companiile Mobexpert și Euromedia dezvoltă un parteneriat pentru amplasarea de ecrane digitale de mari dimensiuni pe magazinele Mobexpert. Primele două proiecte au fost finalizate la începutul lunii martie, cu primul ecran pe colț din România. Acesta este amplasat pe pereții exteriori ai magazinului Mobexpert din Baneasa Shopping Center,  are 111 metri pătrați și poate difuza inclusiv spoturi publicitare 3D. Al doilea panou este situat pe acoperișul magazinului Mobexpert Pipera din Șos. Fabrica de Glucoză, în capătul autostrăzii A3. Și in acest caz este vorba de o premieră, fiind primul ecran pe suprafață curbă din țară", anunță companiile.

"În martie, am lansat două ecrane spectaculoase pentru outdoor- ul digital din România. În prezent, avem în protofoliu cele mai performante ecrane digitale, iar parteneriatul cu Mobexpert ne-a oferit posibilitatea unor amplasamente extraordinare. Ne dorim să continuăm în viitor cu noi proiecte spectaculoase." a declarat Ionuț Coldea, Director General Euromedia.

"Magazinele Mobexpert s-au remarcat întotdeauna prin eleganță și inovație, fiind primele magazine din România care au abordat conceptul de hipermagazin de mobilier și decorațiuni interioare. Ne bucurăm ca am putut dezvolta împreuna cu Euromedia un parteneriat puternic pentru amplasarea de ecrane digitale inovatoare pe magazinele noastre. Sperăm sa fie un proiect de succes care sa atragă atât noi clienți cât și noi parteneri." a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Euromedia este liderul pieței de OOH din România. În ultimii 3 ani a investit cu prioritate în screen-uri pentru outdoor digital, având instalată o suprafață totală de 523 metri pătrați. Dezvoltarea va continua cu încă 200 metri pătrați de ecrane până la finalul acestui an.

Fondat în 1993, Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Rețeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine și magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mobexpert
euromedia
3d