Google a majorat prețul abonamentului la YouTube TV cu 25%, la 49,99 dolari, și a adăugat programe ca Discovery și Animal Planet

Google a majorat prețul abonamentului la YouTube TV cu 25%, la 49,99 dolari, și a adăugat programe ca Discovery și Animal Planet
scris 11 apr 2019

Google, parte a grupului Alphabet, a majorat abonamentul lunar pentru serviciul online YouTube TV cu 25%, la 49,99 de dolari, și a adăugat programe ca Discovery, Animal Planet și TLC, transmite Reuters.

Această a doua majorare a abonamentului din ultimele 14 luni a avut loc în timp ce YouTube își extinde oferta pentru a concura mai bine cu alte servicii, între care se află Sling TV, parte a grupului Dish Network, DirecTV Now (AT&T) și Hulu, care vor să atragă clienți care renunță la abonamentele prin cablu, scrie News.ro.

În februarie anul trecut, Google a mărit prețul abonamentului la YouTube TV de la 35 de dolari la 40 de dolari.

Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare propus de Realitatea Media, care urmează să intre în faliment CITEȘTE ȘI Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare propus de Realitatea Media, care urmează să intre în faliment

Prețul unui abonament la serviciul concurent Hulu, care oferă peste 60 de canale, este de 44,99 de dolari pe lună, în timp ce accesul la biblioteca sa de spectacole și filme costă alți 5,99 de dolari.

YouTube TV va oferi opt canale noi, între care Travel Channel, HGTV și Food Network, numărul total al canalelor urmând să ajungă la 70.

Noul preț a intrat în vigoare la 10 aprilie pentru noii membri, iar pentru abonații actuali majorarea va fi de pe 13 mai.

Prețul pentru abonații care plătesc prin intermediul Apple va fi de 54,99 de dolari pe lună, a precizat compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
youtube tv
abonamente