IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional

IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2019

International Advertising Association - IAA România se extinde din luna mai la Cluj-Napoca și pregătește proiecte pentru pasionații de marketing din Transilvania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înființată în 1993, IAA România este o asociație profesională a industriei de marketing și comunicare din România. În prezent, asociația reprezintă interesele a peste 110 companii.

EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu discută vânzarea, din nou, a Prosport, la pachet cu brandul Promotor. Cu cine negociază CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu discută vânzarea, din nou, a Prosport, la pachet cu brandul Promotor. Cu cine negociază

"Ne bucurăm că extinderea IAA România începe la Cluj. Nevoia de specialiști este din ce în ce mai mare și cred că avem datoria să educăm piața. Proiectele pe care ne dorim să le dezvoltăm aici, cu ajutorul marketerilor clujeni, se vor adresa deopotrivă agențiilor de publicitate, clienților (companii multinaționale și IMM-uri) dar și actorilor media. Sperăm ca la noul nostru hub regional să adere cât mai mulți colegi din oraș și din zonă", spune Anca Rarău, brand consultant, marketing strategist, fondator Brandocracy și Ambasador IAA la Cluj.

Noul Hub Regional din Cluj al IAA România le este deschis tuturor specialiștilor în marketing, oamenilor de agenții și actorilor media care vor să contribuie la dezvoltarea industriei.

IAA România are în structură clienți ai industriei de publicitate, instituții mass-media și agenții de publicitate.

De asemenea, asociația are o puternică filială de tineret, IAA Young Professionals, care activează în Bucuresti și Cluj-Napoca cu proiecte de interes pentru studenți, masteranzi și cei aflați la început de carieră.

IAA Romania este afiliată la International Advertising Association, cu sediul la New York și reunește comunitățile de marketeri din 31 de țări de pe 5 continente: America, Europa Africa, Asia și Australia. Numărul total de membri depășește 5.000.

viewscnt
Afla mai multe despre
iaa românia
hub cluj napoca